Ezn0ihswssqwbxis4dn8

Vuodessa rahan valtiaaksi

365 päivän muutosmatka, jonka aikana muutat rahatilanteesi.

  Ilmoittaudu kurssille

VUODESSA RAHAN VALTIAAKSI on 365 päivän muutosmatka, jonka aikana muutat rahatilanteesi.

Kurssilla ei opita sijoittamisen hienouksia, eläkesäästämisestä tai muita talousneuvonnan asioita. Mistään niistä opeista ei ole hyötyä, ellet ensin muuta alitajuista suhtautumistasi rahaan.

Kun suhteesi rahaan on tasapainoinen ja harmoniassa, elämäsi alkaa muuttua radikaalisti.

Takuu:
Jos sitoudut kurssiin ja teet kurssitehtävät:
 • Suhtautumisesi rahaan muuttuu merkittävästi
 • Saat vuoden aikana mahdollisuuksia lisätuloihin
 • Taloudellinen tilanteesi kohentuu
 • Koet muutosta myös muilla elämäsi osa-alueilla parempaan suuntaan
Kurssi kestää vuoden, sillä kyseessä on perustavanlaatuinen muutos sinussa itsessäsi. Raha ei ole tämän kurssin jälkeen enää häpeää ja pettymystä aiheuttava vihollinen. Siitä tulee väline, jota kautta saat vihdoin elää elämää, josta nautit.

VUODESSA RAHAN VALTIAAKSI on ajasta ja paikasta riippumaton verkkokurssi. Saat joka päivä sähköpostiisi linkin päivän kurssimateriaaliin. Päätät itse milloin käyt katsomassa päivän osion.

Varaa kurssille aikaa n. 5-10 minuuttia joka päivä. Satunnaisesti aikaa voi mennä enemmänkin, jos päivän ohjelmassa on jokin enemmän pohdintaa vaativa harjoitus. Näitä harjoituksia on parina päivänä kuukausittain.

Koska elämä tapahtuu, on kurssi suunniteltu niin, että voit välillä kiriä kiinni väliin jääneitä kurssipäiviä. Suosittelen silti, että pyrit tekemään kurssista jokapäiväisen arjen rutiinin esimerkiksi aamutoimien tai illan yhteyteen. Silloin saat kurssista parhaan hyödyn irti.

Tämä kurssi muuttaa suhtautumisesi rahaan perustavanlaatuisella tavalla. En lupaa, että tulet velattomaksi miljonääriksi kurssin aikana. Tämä ei ole äkkirikastumisen ohjelma. Sen sijaan lupaan, että opit paljon, kehityt, ja rakennat terveen suhteen rahaan - mikä puolestaan saa aikaan suuria muutoksia elämässäsi.

Voit aloittaa kurssin milloin tahansa. Koodilla "PUOLETPOIS" kurssi nyt -50% alennuksella! Saat heti tilauksen jälkeen pääsyn ennakkotehtäviin ja ohjeisiin. Ensimmäinen kurssiosio tulee sinulle myöhemmin samana päivänä. Siitä eteenpäin saat uuden kurssiosion aina joka päivä.

Verkkokurssin materiaalit koostuvat teksteistä, videoista, äänitteistä ja omalle laitteelle ladattavista lisämateriaaleista.

Saat aktivoivia harjoituksia, oivalluttavia pohdintoja, omaan käyttöön sovellettavaa tietoa, keinoja käsitellä syvää muutosta ja selkeyttä itsetuntemukseen. Opit millaisia rahaesteitä sinulla on, mitä alitajuisia uskomuksia ja ajatusmalleja rahasta kannat sisälläsi, miksi käyttäydyt rahan suhteen niinkuin käyttäydyt, mistä rahanpuute kohdallasi johtuu, mikä sinua motivoi, millaisia aitoja tavotteita ja haaveita sinulla on, ja mikä tärkeintä: opit ottamaan vastaan kaiken sen rahan ja runsauden, mitä ansaitset ja tarvitset. Kurssisisältöä räätälöidään kurssilaisten tarpeiden mukaisesti.


Valmentajasi


Marja Bonn
Marja Bonn
Hei kanssakulkija!

Olen Marja Bonn, ja toimin oppaanasi tällä kurssilla.

Olen itse tyypillinen esimerkki hurlumhei-tyyppisestä rahankäyttäjästä. Kaikki mitä on tullut, on myös mennyt - ja usein vielä korkojen kera. Muutokseni rahan kanssa tapahtui oikeastaan vasta syvien rahavaikeuksien kautta. Se syvä häpeä epäonnistumisesta rahan kanssa muutti jotain perusteellisesti, ja ymmärsin, että asioiden täytyi muuttua.

Tie uuden oppimiseen ei ollut aina helppo, ja välillä tuntui että menen kaksi askelta eteen ja yhden taakse. Jotkin ajatusmallit rahaan liittyen olivat niin syvälle juurtuneita, että niiden muuttaminen oli kovan työn takana.

Yksi suurimmista rahaesteistäni oli se, etten kokenut olevani rahan arvoinen. Sen takia sitten sabotoin kaikki ne tilaisuudet, jolloin rahaa vihdoinkin alkoi tulla suuntaani aikaisempaa enemmän.

Toinen rahaeste, jonka olemassaolosta en edes tiennyt ennen kuin opin Rahan Arkkityypeistä, oli, että määritän suhteeeni rahaan sosiaalisten suhteideni kautta. Pelkäsin menettäväni läheiset ihmiseni, jos saisin enemmän rahaa käyttööni. Pelkäsin, etten enää kuuluisi joukkoon, ja sen takia tiedostamattani estin rahan tulemisen (ja pysymisen!) elämässäni.

Kuvittelin myös aina (taaskin tiedostamattani!) että jos rikastuisin, minun pitäisi muuttua toisenlaiseksi. Olla kauniimpi, olla laihempi, olla laitetumpi, olla jotenkin enemmän rikkaan näköinen. Olla siis jotakin muuta kuin mitä olen. Ajattelin alitajuisesti, että minun pitäisi muuttua ensin vastaamaan tätä ajatustani siitä, miltä rikas ihminen näyttää, jotta voisin itse rikastua.

En ajatellut, että minunlaiseni ihminen voisi olla varakas. Siis ihan tällaisena tavallisena suomalaisena naisena, kahden lapsen äitinä, lähes meikittömänä, silmälasipäisenä ja tavallista elämää elävänä ihmisenä. Kuvittelin, että minun pitäisi muuttua toisenlaiseksi. Ei ihme, että estin rahan virtaamisen luokseni, kun samaan aikaan kammoiksuin pakkomuutosta Marja “Kim Kardashian” Bonniksi.

Muutos ei tapahtunut sormia napauttamalla. Vaati pitkällisen työn muuttaa omat uskomukset ja ajatusmallit paremmiksi, rahaa ja runsautta suosiviksi. Vaikka ulospäin ei näkynyt mitään, pinnan alla tapahtui paljon. Lopulta sitten kaikki tuli näkyväksi.

Olen nyt muuttanut ajatusmaailmani rahan puutteesta ja niukkuudesta siihen, että tilillä on aina rahaa maksaa laskut sitä mukaa kuin niitä tulee. Säästän joka kuukausi 40 % tuloistani ja lahjoitan eteenpäin 10 %. Loput 50 % riittää hyvin elämiseen.

Rahatavoitteeni oli siis hyvin maltillinen: halusin voida elää tavallista elämää ilman stressiä rahasta. En tavoitellut miljonääriksi tulemista tai Italialaista villaa, vaan keskityin sellaiseen, mihin pystyin sitoutumaan - ja mikä tärkeintä: minkä toteutumiseen uskoin vaikeimmillakin hetkillä.

(Jos miljonäärielämä tai Italialainen villa ovat sinun tavoitteesi, hyvä niin! Tärkeintä on, että tavoitteesi on sellainen, johon pystyt sitoutumaan ja uskot, että se on mahdollista toteuttaa. Sen takia rahatavoite on aina hyvin henkilökohtainen asia.)

Tavoitteeni tavallisesta elämästä ilman rahahuolia toteutui. Seuraava tavoitteeni on jo mielessäni ja etenen kohti sitä. Uuden tavoitteen myötä löysin itsestäni uusia rahaesteitä, ja työstän niitä sitä mukaa, kun ne ilmaantuvat (samat keinot ja menetelmät opit kurssilla). En siis ole “valmis”. Elämäni ei muuttunut toisenlaiseksi kuin taikaiskusta, eikä minun tarvinnut muuttua jotenkin paremmaksi tai kuvittelemani rikkaan ihmisen perikuvaksi, jotta raha tuli elämääni. Olen edelleen se sama vanha Marja, ihan tavallinen nainen samasta pienestä kaupungista saman perheen ja ystävien kanssa. Nyt on vain paljon helpompi hengittää, kun iso stressi rahasta on poissa.

Olen koonnut tälle kursseille niitä välineitä, joiden avulla minä ja monet muut olemme muuttaneet suhteemme rahaan paremmaksi. Nämä harjoitukset, tämä tieto ja nämä opit, mitä tältä kurssilta saat, kantavat hedelmää koko loppuelämäsi. Edessäsi on perustavanlaatuinen muutos rahan suhteen.

Tämä kurssi ei siis ole mitään “rikastu hetkessä” -ohjelma tai miljonäärikoulu. Tämä on koko loppuelämääsi vaikuttava muutos.


On aika muuttaa rahasi. Tervetuloa mukaan!


 

ALE: - 50% hinnasta koodilla PUOLETPOIS

VUODESSA RAHAN VALTIAAKSI -kurssin hinta on 17 senttiä NYT VAIN 8 senttiä päivässä*. Sillä rahalla saat:


 • 365 päivittäin avautuvaa kurssiosiota, joissa pureudutaan rahaan liittyviin uskomuksiin, asioihin, kokemuksiin ja tuntemuksiin
 • Ladattavia lisämateriaaleja ja apuvälineitä muutokseen
 • Keinot luoda itsellesi hyödyllisempiä ajatusmalleja rahaan liittyen ja vahvistamaan niitä tapoja, joiden seurauksena saat lisää rahaa ja varallisuutta
 • Paljastat ja poistat omia rahaesteitäsi, jotka kirjaimellisesti estävät rahan virtauksen sinulle
 • Luot oman “rahatarinasi” uudelleen
 • Opit rahan Arkkityypeistä ja selvität, mikä arkkityyppi itse olet ja miten voit hyödyntää tätä tietoa omaksi parhaaksesi
 • Kehität yksinkertaisia ja helppoja rahaan liittyviä rutiineja, jotka auttavat pitkäjänteisessä rahatavotteiden saavuttamisessa
 • Opit kohtaamaan ja parantamaan rahaan liittyviä huonoja kokemuksia ja muistoja
 • Laajennat kykyäsi ottaa vastaan enemmän - ja antaa enemmän
 • Muutat ajatusmaailmaasi puutteesta ja rajoituksista kasvuun ja runsauteen

Saat lisäksi:
 • Pääsyn kurssimateriaaleihin 12 kk ajaksi kurssin päättymisestä (sähköpostit ja itsellesi lataamasi lisämateriaalin saat pitää aina)
 • Jatkuvan tuen kurssin ja muutoksen aikana, ja mahdollisuuden kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä


* Tarjous on voimassa vain 15.2.2019 asti. Näin edullisesti kurssia ei tulla myymään jatkossa, joten älä jää ilman tätä säästöä! Voit tilata kurssin nyt ja aloittaa sen vasta myöhemmin: sinulla on 2 vuotta aikaa käydä läpi kurssimateriaali omassa tahdissasi!

Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja päättyy?
Kurssi alkaa heti, kun tilaat sen ja kestää vuoden ajan. Valitset itse milloin ja mihin aikaan kurssille osallistut: materiaali on käytettävissäsi kellon ympäri seuraavien 24 kuukauden ajan.
Miten pitkään minulla on pääsy kurssille ja kurssimateriaaleihin?
Kurssi on käytettävissäsi seuraavat 24 kuukautta. Kaikki omalle laitteellesi lataamasi lisämateriaali on käytettävissäsi aina.
Entä jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Haluan, että käytät aikasi hyödyllisesti. Jos et ole tyytyväinen kurssiin, voit peruuttaa osallistumisesi 14 päivän kuluessa. Sinulla on siis 14 vuorokautta aikaa päättää jatkatko kurssia ja muutat rahatilanteesi nykyisestä paljon parempaan. Ainoa pyyntöni on, että teet joka tapauksessa ensimmäisten päivien harjoitukset, sillä jo ne yksistään ohjaavat sinua kohti parempaa rahanhallintaa. Mikäli päätät peruuttaa kurssin, saat maksamasi rahat takaisin ja pääsysi kurssimateriaaleihin lakkaa olemasta.
Miten kurssille osallistutaan?
Saat joka päivä sähköpostin, jossa on linkki kyseisen päivän kurssiosioon. Voit myös kirjautua kurssille suoraan täältä kurssialustan kautta. Vanhat kurssiosiot ovat näkyvissäsi aina, ja voit palata niihin niin monta kertaa kuin haluat.
Voinko maksaa pankkikortilla? Entä verkkopankin kautta?
Voit maksaa kurssin pankki- tai luottokortilla (Visa Debet/Credit, Visa Electron, Mastercard). Saat maksun jälkeen heti pääsyn kurssille. Verkkopankkitunnuksilla maksaminen ei valitettavasti onnistu.
Voinko maksaa laskulla?
Jos haluat maksaa kurssin laskulla, laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] Lähetän sinulle laskun sähköpostilla. Saat osallistumislinkin kurssille, kun maksu on kirjautunut tilillemme (1-3 vuorokautta maksupäivästä pankista riippuen). Laskun voit maksaa 1-2 erässä. Jos sinulla on kurssille voimassaoleva alennuskoodi, saat alennuksen myös laskulla maksaessa. Laskutuslisä on 1 € ja se veloitataan ensimmäisen laskun yhteydessä.
Mitä kaikkea kurssilla käsitellään?
Kurssilla on erilaisia harjoituksia, jotka aktivoivat ja oivalluttavat sinua omassa rahasuhteessasi. Opit mitä rahan esteitä kannat mukanasi, ja miten ne vaikuttavat elämääsi. Saat runsaasti helppoon muotoon pureskeltua tietoa, ja pääset pohtimaan omaa ajatusmaailmaasi rahaan liittyen. Opit toimivia keinoja käsitellä muutosta. Itsetuntemuksesi lisääntyy. Löydät ne uskomukset ja ajatusmallit, jotka ovat tähän asti hallinneet (ja haitanneet) omaa rahankäyttöäsi, ja pääset muuttamaan niitä paremmiksi. Kurssin myötä opit ottamaan vastaan kaiken sen rahan ja runsauden, mitä ansaitset ja tarvitset. Saat kurssin aikana mahdollisuuden myös lisätuloihin ja luot itsellesi rutiineja, jotka tukevat uutta, tietoisempaa elämääsi.
Voinko vaikuttaa kurssin sisältöön?
Kyllä! Kurssisisältöä räätälöidään kurssilaisten tarpeiden mukaisesti.
Miten saan alennuksen käyttööni?
Valitse ensin haluatko maksaa tilauksen yhdessä vai useammassa erässä. Paina sen jälkeen "Ilmoittaudu". Pääset tilaussivulle. Lisää alennukseen oikeuttava alekoodi tilaussivulla sille varattuun kenttään. Kun koodi on aktivoitu, hinta päivittyy tarjouksen mukaiseksi.
 

Olet rahan ja runsauden arvoinen. Astu tälle muutoksen tielle ja ilmoittaudu mukaan kurssille nyt.

KURSSIMAKSU norm. 62 €, nyt 31 €

OSAMAKSU 2 ERÄSSÄ norm. 31 € / erä, nyt 15,50 € / erä

OSAMAKSU 5 ERÄSSÄ norm. 12,40 € / erä, nyt 6,20 € / erä

Alennuksen saat näkyviin tilaussivulla kirjoittamalla alekoodin "PUOLETPOIS" sille varattuun tilaan.

TARJOUS VOIMASSA VAIN 15.2.2019 ASTI!

Takuu: Jos et ole tyytyväinen kurssiin, voit peruuttaa sen 14 vuorokauden kuluessa ja saat rahasi 100% takaisin.

Aloita nyt!